In het Nederlands : De Katholieke Ket op radio Spes

radio spes 2Op vrijdag 9 september is het zo ver: dan zendt de Brusselse katholieke radio Spes voor het eerst “De Katholieke Ket” uit. In dit programma van zowat 25 minuten interview ik wekelijks gelovigen die wonen, leven of werken in Brussel. Hoe kijken zij als christen naar de hoofdstad? Hoe beleven ze het leven van hun plaatselijke geloofsgemeenschap? Hoe zetten ze zich in binnen die gemeenschap en in de samenleving? Wie of wat inspireert hen daarbij? Wat brengt hen vreugde, wat geeft hen moed, als gelovige, in het leven van elke dag?

Of je nu vertrouwd bent met onze hoofdstad of niet, het doet er niet toe: ik weet zeker dat de verhalen van Brusselse gelovigen ook jou kunnen interesseren en misschien zelfs inspireren. Het worden in elk geval  boeiende en unieke gesprekken met een stevige dosis humor en diepgang, onverwachte vragen en vaak verrassende antwoorden.


Hoe kan je De Katholieke Ket beluisteren ?

Vanaf 9 september hoor je DKK elke vrijdag om 22 uur, en in herhaling op zondag om 15 uur, op radio Spes:

– Je zal het programma ook via podcast kunnen beluisteren op https://www.mixcloud.com/radiospes. Elke aflevering wordt donderdag of vrijdag op mixcloud geplaatst en blijft daar staan, zodat je het programma nog lang na uitzending op om het even welk moment via onze mixcloudpagina kan beluisteren.

– Je ontvangt vanuit radio Spes van mij wekelijks een kort mailtje met de studiogast van de week. Ken je nog geïnteresseerden? Prima! Als ze me hun e-mail adres doorgeven, ontvangen ook zij wekelijks het mailtje met het item van de week.

Meer info :

E-mail radio.spes@kerknet.be

Facebook: De Katholieke Ket

Hartelijke groet,

Wim Corbeel, programmamanager

www.radiospes.com