Adventspodcast


Beluister de adventspodcast van CCV Brussel over de belangrijkste adventsfiguren: Jesaja, Johannes de Doper en Maria.

De advent is opnieuw begonnen. Wellicht wordt het een vreemde advent gezien de huidige corona-maatregelen. Toch is het belangrijk om deze periode bewust te kunnen beleven. Daarom wil CCV Brussel jou ook in deze bizarre tijden blijven inspireren.

Om dit te doen, bieden we een adventspodcast aan. Daarin zullen we ons vier weken lang laten leiden door de belangrijkste adventsfiguren, met name Jesaja, Johannes de Doper en Maria. In de laatste aflevering van deze reeks staan we dan stil bij het feest van Kerstmis. Aan de hand van meditatie en muziek willen we jou vergezellen om van deze adventsperiode een intens gebeuren te maken. Elke aflevering duurt ongeveer 25 minuten en je kan ze beluisteren waar en wanneer jou dat het best uitkomt. Ze zijn een ideale manier om op jouw weg naar Kerstmis even stil te vallen en zo het feest van Gods Menswording intens voor te bereiden.

Ontvang je graag de nieuwe podcast elke week van de Advent in je mailbox? Dat kan door eenvoudig een mailtje te sturen naar anne.van.daele@ccv.be

1. Adventspodcast : Jesaja. Hij is de profeet bij uitstek voor de advent. Veel van zijn teksten worden in de adventsliturgie gelezen, precies omdat ze spreken over de komst van een Redder. Veel luisterplezier!
2. NIEUW ! Adventspodcast: Johannes de Doper. Hij roept op tot bekering en ommekeer. Maar wat houdt deze bekering concreet in? Veel luistergenot.

Link tot Kerknet.

Gaa naar de pagina van CCV op Kerknet.